Kuřecí jatýrka po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra drůbeží
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 hrst Šalvěj čerstvá
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 347.9 mg
  • Vláknina 3126.5 mg
  • Vitamín A 3126.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme papriku na proužky, česnek na plátky a dvě minuty mícháme, potom přidáme pokrájená kuřecí játra. Když zezlátnou, přidáme kečup, citrónovou šťávu, kari a deset minut dusíme.

  • 2

    Podáváme posypané lístky šalvěje, solíme až na talíři.

Komentáře k receptu