Tousty s drůbežím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Drůbeží maso vařené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 2 stroužek Česnek
  • 8 plátek Veka
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 222 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 209 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 43.5 mg
  • Draslík 191.6 mg
  • Vláknina 1474.8 mg
  • Vitamín A 1474.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmahneme na másle dozlatova. Přidáme vařené nebo pečené maso nakrájené na nudličky, na kostičky pokrájené, oloupané rajče, papriku, sůl a pepř.

  • 2

    Dusíme do změknutí a zhoustnutí.

  • 3

    Veku nasucho opečeme dozlatova a potřeme horkou směsí. Podáváme teplé.

Komentáře k receptu