Smažené ředkvičky s červenou řepou a mrkví
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 136 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 7 g
- Sodík 92 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 289.2 mg
- Vláknina 9947.3 mg
- Vitamín A 9947.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Piniové oříšky osmahneme na pánvičce do zlatohněda.Vyndáme je a odložíme stranou. 
- 
                                2Mrkev řepu a ředkvičky nakrájené na dlouhé tenké proužky osmahneme na pánvi s olejem-3 minuty.Zeleninu vyndáme a odložíme stranou.Na pánev nalijeme pomerančovou šťávu a 2 minuty ji povaříme.Šťávu slijeme a uchováme v teple. 
- 
                                3Osmahnutou zeleninu dáme na nahřátý talíř,posypeme nasekaným koriandrem,dle chuti osolíme a opepříme.Nakonec pokapeme pomerančovou šťávou a ozdobíme piniovými oříšky. 
- 
                                4Mužeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        