Rybí dýchánek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Sardinky v oleji
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 ks Rajčata
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 471 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 485 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 779.7 mg
  • Draslík 632.5 mg
  • Vláknina 4293 mg
  • Vitamín A 4293 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ušleháme tuhý sníh z bílků, osolíme, vmícháme žloutky, mouku a směs nalijeme do vymazané a moukou vysypané pánve.

  • 2

    Upečeme ve vyhřáté troubě. Oloupaná rajčata nakrájíme a podusíme na oleji, přidáme pokrájené olejovky, petželku, sůl, pepř

  • 3

    a prohřejeme.

  • 4

    Hotovou omeletu potřeme rybí pomazánkou, přehneme a teplou podáváme.

Komentáře k receptu