Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 135 g Hroznové víno
  • 60 g Sýr Parmezán
  • 150 g Paprika žlutá
  • 120 g Bresaola - Sušená hovězí šunka
  • 2 kávová lžička Olej olivový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 298 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1137 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 33.9 mg
  • Draslík 229.2 mg
  • Vláknina 1322.3 mg
  • Vitamín A 1322.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 72.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.

  • 2

    Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.

  • 3

    Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.

  • 4

    Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.

Komentáře k receptu