Pečené papriky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Salám měkký
  • 250 g Sýr balkánský
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 8 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1074 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 131.7 mg
  • Draslík 436.6 mg
  • Vláknina 281.3 mg
  • Vitamín A 281.3 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 137.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky očistíme. V misce rozdrobíme sýr a přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, vejce a salám nakrájený na kostičky.

  • 2

    Utřeme česnek a spolu se lžící sekané petrželky a pepřem ho přidáme do směsi. Vše promícháme, osolíme a touto směsí naplníme papriky.

  • 3

    Rozložíme je na mřížku grilu a pečeme dozlatova.

Komentáře k receptu