Francouzský závin
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 1053 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 218.9 mg
 - Draslík 380.1 mg
 - Vláknina 6340.8 mg
 - Vitamín A 6340.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z listového těsta vyválíme dva pláty.
 - 
                                2
Každý plát posypeme nastrouhaným salámem, nastrouhanými bramborami a sýrem. Zakapeme rozšlehaným vejcem, okořeníme, podle chuti přisolíme a pevně zabalíme.
 - 
                                3
Záviny upečeme v troubě dozlatova. Podáváme teplé se zeleninovým salátem, nebo studené.