Salát z kysaného zelí a brambor

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory vařené
  • 100 g Zelí kysané
  • 5 g Pažitka
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Estragon
  • 1 špetka Kerblík
  • 0.5 šálek Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 388 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 1268 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 17.5 mg
  • Draslík 380 mg
  • Vláknina 8027.7 mg
  • Vitamín A 8027.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené brambory nakrájíme na plátky a vložíme je do marinády z oleje, octa a soli.

  • 2

    Jablko omyjeme a spolu s okurkou jemně nakrájíme, zelí překrájíme a vše smícháme s bylinkami. Přidáme k bramborám.

  • 3

    Povrch salátu můžeme posypat nasekaným uvařeným vejcem.

Komentáře k receptu