Kapustový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 5 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 1260.8 mg
- Vláknina 16150 mg
- Vitamín A 16150 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 323.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z kapusty odstraníme všechny tmavé listy. Ze srdíčka vykrojíme košťál, kapustu omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. 
- 
                                2Omytá jablka nakrouháme na nudličky, polijeme olejem, citronovou šťávou, osolíme, osladíme a okyselíme. Přidáme nakrájenou kapustu a dobře promícháme. 
- 
                                3Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        