Hlávkový salát s ovocem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Ořechy vlašské
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Jablka
  • 2 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 169 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 266.5 mg
  • Vláknina 8424.8 mg
  • Vitamín A 8424.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salát rozebereme na listy, omyjeme je a nakrájíme na nudličky. Oloupaný banán nakrájíme na kolečka, oloupané jablko na kostičky a ořechy nadrobno.

  • 2

    Vše vložíme do mísy a přelijeme zálivkou z octa, cukru, soli, pepře a oleje. Dobře promícháme.

  • 3

    Salát ihned podáváme.

Komentáře k receptu