Rajčata po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 286 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 277.3 mg
  • Draslík 457.7 mg
  • Vláknina 3880.3 mg
  • Vitamín A 3880.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.3 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata nakrájíme na menší kousky, osolíme a krátce podusíme.

  • 2

    Potom rajčata zalijeme rozšlehaným vejcem s nastrouhaným sýrem, necháme srazit a omastíme máslem.

  • 3

    Na talíři každou porci posypeme špetkou majoránky.

Komentáře k receptu