Švýcarská polévka se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 106 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 201 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 13 mg
 - Draslík 292.6 mg
 - Vláknina 4730 mg
 - Vitamín A 4730 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme.
 - 
                                2
Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou.
 - 
                                3
Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.