Vepřový plátek v mléce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mléko polotučné
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 336 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 159 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2536.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opečeme nasucho. Podlijeme mlékem a zvolna dusíme.

  • 2

    Šťáva má být mírně zahoustlá, zlatožlutá.

  • 3

    Nakonec do pokrmu přidáme podušené žampiony a kousek másla.

Komentáře k receptu