Živáňský šašlik

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Telecí plec
  • 200 g Brambory
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 20 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 254 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 724 mg
  • Vláknina 5000 mg
  • Vitamín A 5000 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme přes vlákno na menší kousky, naklepeme je a osolíme.

  • 2

    Maso napichujeme střídavě s bramborami nakrájenými na kolečka na jehlu. Nasucho opečeme, podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme protlak a dusíme.

  • 3

    Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu