Salát z kuřete a celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 594 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 395 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 194 mg
 - Draslík 853.7 mg
 - Vláknina 6395 mg
 - Vitamín A 6395 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.1 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso uvaříme, vykostíme a nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
Přidáme uvařený, nastrouhaný celer, pokapeme citronovou šťávou a spojíme s jogurtem ochuceným solí a sekanou pažitkou. Dobře promícháme.
 - 
                                3
Každou porci ozdobíme hlávkovým salátem.