Thajská přílohová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 3.6 mg
 - Draslík 380.2 mg
 - Vláknina 7240 mg
 - Vitamín A 7240 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátý olej na pánev dáme krevetovou pastu,nadrobno nakrájený česnek,zázvor asi 2 cm nadrobno nakrájený a chilli papričky zbavené semínek a nadrobno nakrájené.Vše za stálého míchání osmahneme - asi 2 minuty-dokud zelenina nezměkne-musí ale uchovat stejnou barvu.Odstavíme a přidáme cukr,sójovou omáčku,limetkovou šťávu a nakrájený koriandr.Promícháme a můžeme podávat.