Srnčí maso na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Olej stolní
  • 240 g Srnčí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 141.2 mg
  • Draslík 412.2 mg
  • Vláknina 629.5 mg
  • Vitamín A 629.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí, vložíme na zpěněnou cibuli a dáme péci do trouby.

  • 2

    Během pečení maso podléváme horkou vodou jen tolik, aby se nepřipalovalo a poléváme šťávou.

Komentáře k receptu