Králičí játra pečená na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 80 g Tuk
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 20 g Sůl
  • 1000 g Játra králičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 154 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 788 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 19.6 mg
  • Draslík 30.6 mg
  • Vláknina 733 mg
  • Vitamín A 733 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králičí játra očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme ji na tuku dorůžova. Na cibuli vložíme játra, mírně je opepříme a po obou stranách opečeme.

  • 3

    Potom přidáme máslo, játra krátce podusíme a mírně osolíme.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu