Celer dušený s rajčaty a hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 82 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 318.9 mg
  • Vláknina 6310 mg
  • Vitamín A 6310 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný, nahrubo nastrouhaný celer osolíme a dusíme na másle.

  • 2

    K téměř měkkému celeru přidáme sterilovaný hrášek a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Krátce podusíme.

  • 3

    Nakonec podle chuti dosolíme a hotový pokrm posypeme sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu