Bavette s lososem a limettou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Losos obecný
  • 500 g Bavette
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 ks Limetka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 5 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 225 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 470 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 55.3 mg
  • Draslík 232.1 mg
  • Vláknina 1602.5 mg
  • Vitamín A 1602.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.

  • 2

    Mezitím dáme na rozpálený olej na pánev restovat na 2-3 minuty česnek,čili papričku a jemně nasekanou petrželku.Přidáme na tenké proužky nakrájeného čerstvého lososa a asi pět minut opékáme.

  • 3

    Vařené těstoviny scedíme a přidáme na pánev.Ochutíme solí a pepřem,přidáme šťávu z limetek a najemno nastrouhanou kůru z limetek.Lehce zamícháme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu