Telecí přírodní pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 172 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 128.9 mg
 - Draslík 587 mg
 - Vláknina 865.8 mg
 - Vitamín A 865.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran. Přidáme omytou neoloupanou cibuli, trochu podlijeme a vložíme do středně vyhřáté trouby.
 - 
                                2
Během pečení maso podléváme výpekem. Když je maso pečené, zaprášíme výpek moukou a krátce podusíme.
 - 
                                3
Maso nakrájíme na porce, podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.