Úhoř marinovaný
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 3448 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 373 g
- Sodík 193893 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 72 g
- Cholesterol 440 mg
- Draslík 1609.7 mg
- Vláknina 58861.9 mg
- Vitamín A 58861.9 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.5 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Všechny přísady na marinádu smícháme a necháme vařit zhruba 1/2 hodiny. 
- 
                                2Očištěného a vykoštěného úhoře nakrájíme na kusy a osolíme. Vložíme do pekáče na horký olej a za stálého polévání upečeme v troubě. 
- 
                                3Upečeného úhoře vyskládáme do mísy, zalijeme ještě teplou marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna. 
- 
                                4Marinovaného úhoře podáváme s chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        