Sýrový předkrm s rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Majolka
  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 g Jogurt bílý
  • 150 g Tuňák v oleji
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 2123 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 98.8 mg
  • Draslík 260.3 mg
  • Vláknina 5373.2 mg
  • Vitamín A 5373.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majolku smícháme s jogurtem, cibuli nakrájíme velmi najemno, zeleninu nakrájíme na nudličky, vejce na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo a rybu rozdělíme vidličkou na kousky.

  • 2

    Vše smícháme, dochutíme solí, pepřem nebo citronem - podle potřeby a posypeme petrželkou.

Komentáře k receptu