Hovězí maso dušené se žampiony a vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 13 g
- Sodík 337 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 147.5 mg
- Draslík 259.7 mg
- Vláknina 1389.8 mg
- Vitamín A 1389.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osolíme a opečeme. Přilijeme trochu vývaru a dusíme téměř doměkka. 
- 
                                2Potom přidáme na kousky nakrájené žampiony, pepř a ještě 10 minut podusíme. Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. 
- 
                                3Do šťávy z masa přidáme rajčatový protlak, přilijeme víno a necháme 10 minut povařit. Nakonec vložíme maso a na mírném ohni vše povaříme asi 5 minut. 
- 
                                4Podáváme s rýží. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        