Rybí filé smažené přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 1557 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 86.4 mg
- Vláknina 2160 mg
- Vitamín A 2160 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme.
-
2
V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova.
-
3
Usmažené filé přendáme na talíř a ozdobíme plátkem citronu.
-
4
Ještě teplé podáváme.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 16.08.2015 13:49:02
Úprava rybího filé, které mám nejraději. Používám celý kmín a jsem zvyklá filé před opečením lehce obalit v hladké mouce. Je to příjemné a lehké jídlo, jako přílohu jsem měla brambory i se slupkou vařené v páře a zeleninový salát. Na dozdobení plátkem citronu jsem zapomněla
Odpovědět