Těsto na kynuté knedlíky z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 325 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 40.9 mg
 - Draslík 143 mg
 - Vláknina 5900 mg
 - Vitamín A 5900 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, přidáme rozklepnuté vajíčko a přisypeme mouku. Doprostřed uděláme malý důlek a do něj rozdrobíme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.
 - 
                                2
Pokud se u pekárny doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
 - 
                                3
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro těsto a pekárnu zapneme.
 - 
                                4
Po ukončení programu přístroj vypneme, vyndáme formu a vyjmeme z ní těsto.