Haše z vařeného hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 63.3 mg
 - Draslík 45.6 mg
 - Vláknina 973.8 mg
 - Vitamín A 973.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.