Jablková kaše se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 164 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 84 g
 - Cholesterol 38.4 mg
 - Draslík 285.4 mg
 - Vláknina 17657.2 mg
 - Vitamín A 17657.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka rozvaříme s cukrem, skořicí, hřebíčkem, citronovou kůrou a vanilkovým cukrem.
 - 
                                2
Rozvařená jablka prolisujeme a rozdělíme do kompotových mističek. Necháme vychladit.
 - 
                                3
Před podáváním ozdobíme kaši ušlehanou smetanou a cukrářskými piškoty.