Grilované brambory v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 385 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 1249.7 mg
 - Vláknina 8787.5 mg
 - Vitamín A 8787.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
 - 
                                2
Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
 - 
                                3
U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
 - 
                                4
Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
 - 
                                5
Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.