Hrášková směs
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 3.7 mg
 - Draslík 202.1 mg
 - Vláknina 8090 mg
 - Vitamín A 8090 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na středním plameni si na pánvi rozpustíme máslo.
 - 
                                2
Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na kostky. Společně s hráškem dáme na rozpálené máslo. Restujeme tak dlouho, dokud nezměknou do požadované konzistence. Pokud máme rádi spíše křupavou zeleninu, můžeme pánev odstavit dříve, jinak necháme zeleninu udělat úplně do měkka.