Salát z celeru, jablek a křenu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 143 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 346.2 mg
 - Vláknina 5701 mg
 - Vitamín A 5701 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer a oloupané jablko nastrouháme na jemném struhadle.
 - 
                                2
Smícháme s ostatními přísadami a nakonec přidáme majonézu. Vše promícháme.