Holandské brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 335 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 9.1 mg
 - Draslík 1060.9 mg
 - Vláknina 10225 mg
 - Vitamín A 10225 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a osolíme. Cibuli nakrájíme najemno.
 - 
                                2
Do máslem vymazaného kastrolu vrstvíme střídavě brambory a cibuli. Vše podléváme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.