Tatarské jednohubky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 379 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 55.6 mg
 - Draslík 411.3 mg
 - Vláknina 406.2 mg
 - Vitamín A 406.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
 - 
                                2
Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
 - 
                                3
Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.