Teplý letní salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 260 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 772.5 mg
 - Vláknina 18840 mg
 - Vitamín A 18840 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 177.5 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a cuketu, oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné fazolky, omytý, na kolečka nakrájený pórek, omytou, na růžičky rozebranou brokolici. Podle chuti osolíme a vše chvíli restujeme.
 - 
                                2
Když je zelenina poloměkká a křupavá, upravíme ji na talíře.
 - 
                                3
Podáváme s tmavým pečivem.