Kapr s lečem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 1031.7 mg
 - Vláknina 4046.3 mg
 - Vitamín A 4046.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 125.8 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a chvíli podusíme. Přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a nasekaný česnek, osolíme, opepříme a znovu podusíme, až rajčata pustí šťávu. Do leča vložíme omyté, osolené porce kapra a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Na talířích každou porci posypeme nastrouhaným křenem.