Vývar s těstovinami a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 728 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 293 mg
 - Vláknina 3522.5 mg
 - Vitamín A 3522.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka, zalijeme trochou vývaru, povaříme 20 minut. Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Nejlépe se hodí vlasové nudle nebo hvězdičky, děti milují písmenka.
 - 
                                2
Základní vývar ohřejeme.
 - 
                                3
Do talíře dáme vždy jednu lžíci těstovin, jednu lžíci vařené zeleniny a lžíci hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.