Jablková buchta s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 685 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 104.9 mg
 - Draslík 272.8 mg
 - Vláknina 5666 mg
 - Vitamín A 5666 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme a nastrouháme jablka.
 - 
                                2
Ušleháme vejce s vanilkovým a krystalovým cukrem. Přidáme olej, jablka a mouku s práškem do pečiva. Promícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
 - 
                                3
Dáme péct do vyhřáté trouby na 30 minut.
 - 
                                4
Po vychladnutí potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme dle návodu na obalu.