Mleté vepřové maso po labužnicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 90.4 mg
 - Draslík 399.6 mg
 - Vláknina 1019.9 mg
 - Vitamín A 1019.9 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté vepřové maso okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, vmícháme do něj nadrobno nasekanou cibuli.
 - 
                                2
Maso necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici. Potom z uleželého masa vytvoříme šišky, které smažíme na rozehřátm tuku v pánvi. Takto připravené mleté maso je nejvhodnější podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařenými brambory. Pokrm podáváme teplý jako večeři nebo oběd.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            