Telecí koleno pečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 322 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 118.5 mg
 - Draslík 510.5 mg
 - Vláknina 865.8 mg
 - Vitamín A 865.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Koleno osolíme a dáme na rozehřáté máslo. Ke kolenu přidáme cibuli vcelku a za častého obracení jej pečeme. Délka pečení záleží na velikosti kolena.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a ještě krátce povaříme.