Kuřecí řízek v křenové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 373 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 113.7 mg
 - Draslík 613.6 mg
 - Vláknina 1104.3 mg
 - Vitamín A 1104.3 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na řízky nakrájíme kuřecí maso, naklepeme, osolíme, opepříme a v mouce obalíme.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji osmažíme řízky z obou stran dozlatova. Poté dáme na talíř a udržujeme v teple.
 - 
                                3
Do zbylého oleje dáme kečup, máslo, hořčici, 4 lžíce vody a podusíme.
 - 
                                4
Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.
 - 
                                5
Omáčku nalijeme na řízky a podáváme.