Hovězí maso v mrkvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 97.3 mg
 - Draslík 450 mg
 - Vláknina 5404.8 mg
 - Vitamín A 5404.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, osmahneme dorůžova a maso k ní přidáme.
 - 
                                2
Krátce ho ze všech stran osmahneme, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme téměř doměkka.
 - 
                                3
Mezitím nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, podusíme ji na másle a přidáme k téměř měkkému masu.
 - 
                                4
Společně dodusíme doměkka.