Kysané zelí na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 137 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 74 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 7.3 mg
 - Draslík 340.6 mg
 - Vláknina 6550 mg
 - Vitamín A 6550 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kysané zelí překrájíme a podusíme v trošce vody.
 - 
                                2
Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle, přidáme zelí a za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka.
 - 
                                3
Před koncem dušení přilijeme víno a podle chuti přidáme cukr a ocet.