Kapusta dušená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 1171 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 11.6 mg
 - Draslík 870.7 mg
 - Vláknina 8087.5 mg
 - Vitamín A 8087.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 228.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustu očistíme, opláchneme a vykrojíme košťál.
 - 
                                2
Takto připravenou kapustu nakrájíme na nudle nebo na menší kousky, krátce ji ovaříme v osolené vodě a scedíme.
 - 
                                3
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na sádle do zlatavé barvy. Přidáme ovařenou kapustu, mírně osolíme, opepříme a za občasného promíchání udusíme doměkka.