Španělský dezert s citronem a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 16 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 382.7 mg
 - Draslík 253.1 mg
 - Vláknina 16794.2 mg
 - Vitamín A 16794.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 7.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Deset minut povaříme mléko, citronovou kůru a skořici. Vyjmeme kůru a skořici. Ušleháme pěnu z žloutků, škrobu a tří polévkových lžic cukru. Přidáme několik lžic horkého mléka a ušlehanou směs dáme do zbylého mléka. Pět minut ho přihřejeme.
 - 
                                2
Směs vlijeme do čtyř ohnivzdorných misek, necháme je vychladnout a dáme je přes noc do ledničky. Před podáváním je posypeme mandlemi.
 - 
                                3
Pak je dáme na půl minuty na gril a okamžitě podáváme.