Salát z kysaného zelí a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1268 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 17.5 mg
 - Draslík 380 mg
 - Vláknina 8027.7 mg
 - Vitamín A 8027.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a vložíme je do marinády z oleje, octa a soli.
 - 
                                2
Jablko omyjeme a spolu s okurkou jemně nakrájíme, zelí překrájíme a vše smícháme s bylinkami. Přidáme k bramborám.
 - 
                                3
Povrch salátu můžeme posypat nasekaným uvařeným vejcem.