Vepřová kýta po bulharsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 530 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 9870 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 1689.2 mg
 - Vláknina 20239.8 mg
 - Vitamín A 20239.8 mg
 - Vitamín B6 2.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 333.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme v rozehřátém oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno rozkrájenou cibuli, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.
 - 
                                2
Potom k masu přilijeme víno, přidáme kečup, osolíme, opepříme a podusíme do měkka.
 - 
                                3
Při podávání posypeme každou porci nakrájenou sterilovanou paprikou.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.