Omeleta s houbami enoki
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 856 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 736.9 mg
 - Draslík 629 mg
 - Vláknina 7615.8 mg
 - Vitamín A 7615.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Houby omyjeme a necháme okapat. Zázvor oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, vejce rozšleháme. Cibulku pokrájíme na kolečka, polovinu oleje rozpálíme a přidáme houby se zázvorem, smažíme 2 minuty, poté vmícháme omáčku Hoisin a povaříme 2 minuty. Odstavíme z plotny, zbytek oleje rozpálíme na pánvi, přilijeme polovinu vajec a posypeme polovinou cibulky, krouživými pohyby rozprostřeme po dně pánve. Smažíme, dokud nejsou vejce hotová, poté polovinu omelety posypeme houbami, přeložíme omeletu napůl a necháme chvíli prohřát. Omeletu přendáme na talíř a postup opakujeme se zbytkem vajec a hub.