Kachní carpaccio s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 827 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 38.5 mg
 - Draslík 301.1 mg
 - Vláknina 2232.5 mg
 - Vitamín A 2232.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.
 - 
                                2
Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.