Játra po benátsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 222 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 361.6 mg
 - Draslík 379.1 mg
 - Vláknina 969.5 mg
 - Vitamín A 969.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá játra nakrájíme na malé, tenké řízky. Osmažíme je na oleji spolu s jemně nakrájenou cibulí a nasekanou petrželovou natí.
 - 
                                2
Usmažená játra osolíme a opepříme.