Sicilská roštěná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 440 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 62.6 mg
 - Draslík 932.5 mg
 - Vláknina 10615 mg
 - Vitamín A 10615 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Na plátky nakrájené brambory rozložíme na plech a dáme upéci. Přidáme omytou, očištěnou, na nudličky nakrájenou a uvařenou zeleninu, promícháme s olejem a necháme chvíli v troubě. Pokrm osolíme.
 - 
                                4
Při podávání dáváme brambory se zeleninou doprostřed talířů, přes ně plátek masa, přelijeme vše šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.